Helix Ultimate 1.1.2

Helix Ultimate 1.1.2 Çıktı

Sabırsızlıkla beklediğimiz Helix Ultimate güncellemesi (v1.1.2) sonunda indirilmeye sunuldu. Bu sürümde, Font Awesome 5 (Yazı Tipi), sayfa geliştirme, birkaç düzeltmeler ve iyileştirmeler ile Helix Ultimate karşınızda... JoomShaper olarak kullanıcıları daha çok dinliyoruz

ve yeni özellikler getiriyoruz ve buna göre performansı artırıyoruz. Bugünün Helix Ultimate güncellemesi, kullanıcılarımızın yapmamızı istedikleri ve önerdiklerinin bir sürüm. Kullanıcılarımız bu sürümü seveceğini umuyoruz.

Helix Ultimate v1.1.2, genel deneyiminizi geliştirecek ve Font Awesome 5'i kullanabilmenizi sağlayacaktır. Ayrıca, bundan böyle blog özelliği resimleriyle “alt” etiketini kullanabileceksiniz. Bunun yanı sıra, bu güncellemede çok daha fazla şey var. Önce değişiklik günlüğüne bir göz atalım.

Helix Ultimate v1.1.2 sürüm özellikleri

  • Yeni: Font Awesome 5 (Yazı Tipi)
  • Yeni: Blog özelliği görüntüsüne "alt" etiketi ekleme seçeneği
  • Yeni: hata sayfasına "404" pozisyonu eklendi
  • Güncelleme: Çok yakında ve site çevrimdışı sayfaları geliştirildi
  • Güncelleme: Blog sayfasında sosyal paylaşım düğmeleri iyileştirildi
  • Güncelleme: Google web yazı tipi listesi
  • Güncelleme: Google Fonts içe aktarıcısı iyileştirildi
  • Düzeltme: JavaScript sıkıştırmadan sonra JS konsol hatası giderildi
  • Düzeltme: Yapışkan başlık (Sticky) geri dönme sorunu giderildi
  • Düzeltme: frontend-edit.css dosya yükleme hatası giderildi
  • Düzeltme: Kullanıcı kayıt sayfası T&C CSS sorunu giderildi
  • Düzeltme: Giriş/Kayıt sayfası radyo düğmesi sorunu giderildi
  • Düzeltme: Giriş/Kayıt sayfası ipucu sorunu giderildi

Font Awesome 5'e yükseltildi

Helix Ultimate'da şimdiye kadar Font Awesome 4 kullanıyorduk. Bu güncellemeyle Font Awesome 5 simgelerini kullanabileceğiz. 3 farklı simge stili, marka simgeleri için ayrı bir kategori ve daha fazlası ile birlikte geliyor. Font Awesome 5'in size sunduğu her şeyin tadını çıkarabilirsiniz. Font Awesome 4'ü kullandığınız tüm simgeler için, onu bir dosyasıyla Font Awesome 5 ile uyumlu hale getirdik. Farklı bir işlem yapmanıza gerek kalmadı.

Sayfa Geliştirme

Sistemin hem Çevrimdışı hem de Çok Yakında sayfalarını ayrı ayrı kullanması nedeniyle, Çok Yakında sayfasında Çevrimdışı giriş formunu sunabilirsiniz. Her iki sayfayı da ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde geliştirdik.

SEO Geliştirme ("alt" Etiketi)

Sitenizdeki resimlerle birlikte "alt" etiketine sahip olmak, arama motorlarının resimleri tanımasına yardımcı olur. Resimleri doğru "alt" etiketiyle kullanmak, arama motoru sonuç sayfalarında daha üst sıralarda yer alma şansınızı artıracaktır. Özellik resimleri için, blog gönderilerinin en alakalı resimlerini barındırdıkları için büyük bir değer katacaktır. Yani, bu geliştirme sitede yayınlarınızın genel SEO puanını artıracak.

Yeni özelliklere karar vermemize ve sorunları bildirmemize yardımcı olan herkese teşekkür ederiz. Birçoğunuz bu güncellemeyi bekliyordunuz. Şimdi, Helix Ultimate'ı güncelleme ve diğer harika iyileştirmelerle Font Awesome 5'i kullanmaya başlama zamanı. Lütfen düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Helix Ultimate - Ücretsiz İndir

İlgili Makaleler

Joomla!® Keşfedin

Joomla!® Haberler

Joomla!® Destek

Sosyal Ağlar

© 2005 - 2023 Joomlatr.org. Her hakkı saklıdır.
Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. Joomlatr.org is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.