Quesions Answers

Quesions Answers

Quesions Answers, Joomla! sorular ve cevaplar eklentisi. En güzeli de Yerli üretim olması! Quesions Answers, kullanıcılara sıkça sorulan soruları göstermek için iyi bir çözümdür. Kullanımı çok kolay Yükleyin, soru ve cevapları girin, bir menü öğesine atayın işte bu kadar!

Quesions Answers, güzel bir tablo ile liste görünümü sunar, ziyaretçiler sayfa yüklemeden soru sırasını değiştirebilir, arama: ziyaretçiler anahtar kelime girerek arama yapabilir, harfe göre filtreleyebilir. Uzun bir listeniz olsa bile, bu özellik aramayı çok kolaylaştırır.

Mobil uyumludur. Bir çok cihazda test edilmiştir.

- Üreticinin diğer ücretli/ücretsiz eklentilerini görmek için buraya tıklayın.

 

Önemli Not:
Üreticinin tüm uzantıları Joomla! 4 al ile alpha (test etmek için hazır) çalışmaktadır. Kararlı sürüm yayınlandığında eklentiler, tam uyumlu halde kullanıcılara sunulacaktır.


http://extensioncoder.com ücretli eklentileri (yerli), Türkiye'den topluluk üyesi arkadaşlara JOOMLATR40 indirim kodunu hazırladılar. Bu indirim kodu ile Türkiye Adresine sahip herkes %40 İndirim alabilir. Ayrıca bu kupon satışları 2Checkout ekranında görülebiliyor.

Quesions Answers 1.0.1 indirmek için tıklayın.

Quesions Answers demo sayfası için tıklayın.

Quesions Answers destek için tıklayın.

Quesions Answers belgeler için tıklayın.

Eklenti türü:

İlgili Makaleler

Joomla!® Keşfedin

Joomla!® Haberler

Joomla!® Destek

Sosyal Ağlar

© 2005 - 2023 Joomlatr.org. Her hakkı saklıdır.
Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. Joomlatr.org is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.